Starity

Erotikus hangulatú parfümreklámot mutatott be Selena Gomez

2012. június 29. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja napvilágot látott a színész-énekesnő második parfümének reklámja, amelynek képsorai minden bizonnyal felkeltik a nézők érdeklődését, de nem biztos, hogy a parfüm iránt.

hirdetés
Erotikus hangulatú parfümreklámot mutatott be Selena Gomez

Selena Gomez első parfümje, a Wholearth, ami 2009-ben jelent meg nem ért el kimagasló sikereket, így tavaly hozzálátott a második elkészítéséhez, melynek illatáról rajongói dönthettek.

A Selena Gomez nevet viselő illat már május közepe óta kapható a Macy's-ben egyedi, lila és arany színben pompázó üvegcsében, melynek kupakját szájak díszítik. Nyár follyamán pedig bővülnek a beszerzési lehetőségek, mivel a Nordstromban, a Dillard’s-ben és az Ultában is hozzá lehet jutni a parfümhöz.

A múlt hónapban jelent meg a plakát és a reklámfotók, a héten pedig a YouTube-on debütált az illathoz készült reklám is. A kisfilm kissé erotikusnak is mondható, ugyanakkor gyögyörűre sikeredett, aléfestő zenének pedig a Love You Like A Love Song című dalát rakták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek