Starity

Esmeralda Pimentel nagy rajongója kolléganőjének

2012. június 30. 10:10   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Esmeralda Pimentel nagy rajongója sikeres kolléganőjének, Maite Perroninak.

hirdetés
Esmeralda Pimentel nagy rajongója kolléganőjének

Esmeralda Pimentel neve mégcsak nem rég lett ismert. 2009-ben kapta meg első szerepét, de az emberek csak idén, 2012-ben figyeltek fel rá igazán amikor is feltűnt az Abismo de Pasión című telenovellában. A sikeres feltűnés után, rögtön meg is kapta a Cachito de Cielo egyik gonosz karakterét.

„Még mindig nem tudom felfogni, hogy mi történik velem. Olyan gyorsan történt minden. Egy nap épp Maite Perroninak meséltem, hogy mekkora rajongója vagyok. Számos koncertjén ott voltam amikor még az RBD zenekarban énekelt, nagyon szeretem őt. Hálát adok Istennek, hogy lehetőségem adódott egy novellában szerepelni vele, és hogy ma már a barátnőmnek tekinthetem” – mesélte a Esmeralda, aki éppen a Cachito de Cielót forgatja.

Érdekesség, hogy éppen Esmeralda az, aki a sorozatban megnehezíti Perroni mindennapjait, és borsot tör az orra alá, ám a valósgában teljesen más a helyzet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek