Starity

Mary-Kate Olsen új kapcsolatát ellenzi az édesapja

2012. július 01. 12:12   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy Mary-Kate Olsen és Olivier Sarkozy egy pár. Úgy látszik azonban, hogy nem csak a rajongók, hanem a színésznő édesapja sem igazán örül a románcnak.

hirdetés
Mary-Kate Olsen új kapcsolatát ellenzi az édesapja

Nemrég derült ki, hogy Mary-Kate Olsen együtt jár a volt francia miniszterelnök féltestévével, Olivier Sarkozyvel. A kapcsolatot azonban sokan nem nézik jó szemmel, hisz a bankár akár az apja is lehetne a divattervezőként is népszerű színésznőnek.

A sztár apja egy nevét el nem áruló ismerős szerint szintén nem örül a románcnak, sőt, szerinte a férfi csak kihasználja a fiatal szépséget: „Mary-Kate inkább kinéz Olivier lányának, mint a barátnőjének, és ez nagyon nem tetszik az apjának. Úgy gondolja, hogy Olivier nem a megfelelő társ Mary-Kate számára. Ráadásul aggódik is amiatt, hogy Olivier csak kihasználja a lányát, mert a férfi a válása óta csak fiatal lányok után kajtatott.”

Arról egyelőre még nincs információ, hogy a páros mit szól a véleményekhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek