Starity

Debütált Lakatos Yvette első klipje

2012. július 02. 10:10   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lakatos Yvette a 2010-es Megasztárban tűnt fel, bár hatalmas sikereket aratott, de úgy döntött egyelőre hanyagolja énekesi karrierét, hiszen elsőnek az iskolát találta fontosabbnak. Úgy látszik, 2012-ben hatalmas fordulatot vesz az élete.

hirdetés
Debütált Lakatos Yvette első klipje

A lány sikeresen befejezte éves tanulmányait, tehát szabad utat engedett énekesi karrierének, és úgy tűnik, komolyan belevágja magát az iparba. 2012-ben a címlapokon szerepelt tönkrement kapcsolatával, de azóta már újra szerelmes, és most már megpróbál minden időt a új párjával tölteni, és a zenei pályájára fordítani.

A klip nem az első számához készült, hanem a vadonatúj, nyári hangulatú, Érezd címet viselő dalhoz. A dal dance stílusú, tehát nem meglepő, ha a nyár folyamán rengeteg helyen pörgetik majd ezt a slágert.

„Én nagyon szeretem a lassú dalokat, csak én úgy gondolom, hogy az sokkal jobb lenne egy második kliphez” – nyilatkozta a Music Channel News! című műsorában, ahol azt is elárulta, hogy nehézkesen indult és folyt a forgatás, hiszen nem volt egyszerű egy szexis lányt alakítania, mert saját elmondása szerint ő alapjában véve elég fiús.

A lánynak még mindig hatalmas dédelgetett vágya, hogy ismertté váljon világszerte, ez a dal pedig meg is hozhatja neki a sikert, hiszen a klip már angol nyelvű verzióban is megjelent, ez pedig egyenes út a világhírnév felé.

„Mindenféleképpen vissza akarok egyszer jutni külföldre, de igazság szerint nem Kanadában gondolkodom, hanem mondjuk Anglia vagy Amerika jöhetne szóba, mert ugyanolyan nehéz kijutni és ismertté válni Kanadából, mint Magyarországról.”

A klipet a Varga testvérpár rendezte, Yvette külsejét a Makkai testvéreknek köszönheti, a helyet pedig a Pink – The Club! szórakozóhely biztosította.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek