Starity

Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?

2012. június 30. 20:08   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy egyre népszerűbbé válik a tinilányok körében a One Direction, úgy egyre gyakrabban találkozhatunk olyan hírekkel, hogy a tagok a saját nemükhöz vonzódnak. Lentebb olyan együttesekről olvashattok, amelyekben az egyik tag bevallotta, hogy homoszexuális, és talán ez a legfőbb oka, hogy a legújabb tömeghisztériát kiváltó együttesben is mindenárom keresik ezt a tagot.

hirdetés
Nincs fiúcsapat meleg tag nélkül?

Napjaink egyik legfelkapottabb fiúbandája kétségtelenül a One Direction. Talán emiatt egyre többet találkozhatunk olyan híresztelésekkel, hogy egy vagy több tagja a saját neméhez vonzódik. Vajon igaz lehet? Ha igen, akkor vajon Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles vagy Louis Tomlinson vonzódik a saját neméhez? Erre most senki nem kapja meg a választ, azonban olvashattok egy kis áttekintést az elmúlt évek boybandjeivel kapcsolatban. A régi, mára már feloszlott együtteseket a One Directionhöz hasonlóan hatalmas figyelem kísérte a média részéről, szinte minden daluk listavezető lett, az albumeladási mutatók élén szerepeltek, és nem utolsó sorban őrült, mindenre elszánt, sikoltozó tinilányok vették körül a mindenesetben helyes pofival rendelkező tagokat. De vajon csak ennyi közös pontot találunk?

Westlife
Az ír fiúcsapat 1998-ban jött létre, amikor Simon Cowell kiválasztott öt fiút. Az együttes több, mint 40 millió eladott lemezzel és hatalmas számú női rajongóval büszkélkedhetett, akik mind odavoltak valamelyik tagért. Minden bizonnyal rengeteg lány szíve tört össze, amikor Mark Feehily 2005 augusztusában bejelentette, hogy saját neméhez vonzódik, és boldog párkapcsolatban él párjával, Kevin McDaiddel.

Boyzone
A szintén ír együttes ugyan évekkel a Westlife előtt alakult, de a recept már akkor is megvolt. Öt jó megjelenésű fiú, akik több dalt is sikerre vittek, teltházas koncerteket adtak, lemezeiket pedig úgy vitték, mint a cukrot. Majd 1999-ben Stephen Gately bevallotta, hogy meleg, és szerelmes a Caught in the Act egyiik tagjába, Eloy de Jongba. Stephent 2009. október 10-én, mallorcai nyaralása során holtan találta meg párja, Andrew Cowles. Halálának oka egy veleszületett szívelégtelenség volt.

Blue
2000-ben alakult meg a Blue nevű formáció négy angol fiúval. Mára a tagok közül mindenki apa lett, köztük Duncan James is, akinek Claire Grainger nevű egykori barátnőjétől született egy kislánya. 2009 nyarán azonban egy interjúban elmondta, hogy biszexuális. Az együttes mind a tagjai 2011-ben levetkőzött az Attitude nevű meleg magazinnak.

’N Sync
A tengerentúlra evezve is találunk a fentebbiekhez hasonló példát. Az 1995-ben alakult csapat számos Grammy-díj jelölést kapott, felléptek a Super Bowl döntőjében, valamint az 1996-os Atlantában rendezett nyári olimpia nyitóünnepségén is. Természetesen nekik is bőven kijutott a rajongó lányokból, akik esténként róluk álmodoztak, azonban 2006-ban Lance Bass rajongói valószínűleg telesírták a kispárnájukat, ugyanis az énekes és táncos fiú bejelentette, hogy nem a lányok iránt érdeklődik.

New Kids on the Block
Az 1984-ben, Bostonban megalakult banda egyik tagja, Jonathan Knight a 90-es évek elején egy akkoriban felkapott Tiffany nevű énekesnővel kavart. Azonban 2009-ben a National Enquirer publikált egy cikket, miszerint felbukkant egy férfi, aki azt állította, hogy ő Jonathan egyik exe. 2011 januárjában az a bizonyos Tiffany is elismerte, hogy az énekes valóban meleg, így már maga az érintett sem halogathatta tovább a hallgatást és a következőt nyilatkozta: „Éltem az életemet, és sosem rejtegettem azt a tényt, hogy meleg vagyok.”

Nyilván lehetne még példákat felhozni erre a jelenségre, hiszen ott van még a 80-es években alakult Wham! nevű duóból később szólókarrierbe kezdő George Michel is. A One Direction tagok nemi identitásáról szóló cikkek alapját pedig valószínűleg az itt említett, jól bevált sikerhez vezető recept lehet az indíték, és talán idő csak kérdése, és valamelyik tag előrukkol majd egy coming outtal, hiszem már azt is tudjuk, hogyha Harry Styles lány lenne, akkor teljesen bele tudna zúgni Zayn Malikba!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek