Starity

Stacy Keibler: „Nem vagyok terhes!”

2012. július 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Stacy Keibler a napokban megelégelte a híreszteléseket, miszerint gyermeket vár George Clooney-tól és kijelentette, hogy nem terhes.

hirdetés
Stacy Keibler: „Nem vagyok terhes!”

Június közepe óta találgat a média, hogy vajon mikor jelenti be Stacy Keibler és George Clooney, hogy babát várnak. A hírek a Como tói nyaralásuk óta terjengenek, ahol Stacy egyik este gömbölyödő pocakkal jelent meg, ami lássuk be, igencsak furcsa egy nádszálvékony, kisportolt testű egykori WWE-dívától.

Végül azonban megmagyarázták a történteket. Nem volt szó másról, minthogy Stacy felpuffadt az olasz konyhától. Nincs hozzászokva ezekhez az intenzív ízekhez. Másik este egy helyi étteremben bort és pezsgőt fogyasztottak Clooney-val.

A pár lassan egy éve együtt van, ebből az apropóból is érkeztek Olaszországba, ahová Clooney szívesen jár nyaralni. A színész körbevezette Stacyt a városban, motoroztak, hajókáztak és jókat ettek. Nem Stacy az első, aki látta a Como tó környékét, járt már itt Elisabetta Canalis és Lisa Snowdon is. Egyelőre nincs gubanc a kapcsolatukban, reméljük ez a kis incidens sem veszi el Clooney kedvét majd. A színészről ugyanis köztudott, hogy esze ágában sincs gyereket vállalni.


Stacy kerek hasa, ami elindította a pletykát

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek