Starity

Katie Holmest férje egyháza figyelteti

2012. július 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akár paranoiának is tűnhetne, de nem az: amióta Katie Holmes elhidegült férjétől, Tom Cruise-tól, általa ismeretlen személyek követik mindenhová autókkal.

hirdetés
Katie Holmest férje egyháza figyelteti

Úgy tűnik, nem lesz kulturált a válás Katie Holmes és Tom Cruise között. Bár a pár az esküvőjük előtt aláírt egy házassági szerződést, mégis maradt néhány elvarratlan szál, amiről akkoriban nem esett szó, most pedig konfliktusforrást jelenthet a két fél között.

Mindjárt itt van a gyermekelhelyezés kérdése. Katie Holmes nagyon határozottan kijelentette, hogy kizárólagos felügyeletet kér kislányuk, a hatéves Suri felett. Tom Cruise természetesen nem akarja átengedni Katienek a lányát, főleg, mivel egykori feleségével, Nicole Kidman színésznővel közösen örökbefogadott két gyermekük, Isabella és Connor felett is közös felügyeletet gyakorolt, míg a gyerekek elég nagyok voltak ahhoz, hogy szabad választásuk alapján az engedékenyebb szülői magatartást tanusító apjukhoz költöztek. Tom Suri esetében is számít arra, hogy a közös felügyeletből végül ő kerül ki győztesen, és lánya hozzá kerül, ehhez azonban mindenképpen szükséges lenne, hogy Katie ne kapjon kizárólagos jogot Suri nevelésére.

Ebből fakad a következő nézeteltérés a pár között, ugyanis Katie nagyon ravaszul New Yorkban adta be a válókeresetet, ami két okból is hátrányosan érinti Cruise-t. Egyrészt -ellentétben a kaliforniai válási gyakorlattal- nem a közös felügyelet a kiindulási alap a gyermekelhelyezésnél, hanem a kérelmező petíciója. Ennek alapján pedig Katienek jóval nagyobb esélye van a kizárólagos felügyelet megállapítására, mivel ilyen esetben az ellenérdekelt félnek, azaz Cruise-nak be kellene bizonyítania, hogy a kérelmező, azaz Katie nem megfelelő anya. Másfelől Cruise azért is szeretné áthelyezni a pert Kaliforniába, mivel New York-ban nagyon magasak az adók, ezért a színész szeretné még a látszatát is elkerülni annak, hogy ő és családja életvitelszerűen ott éltek valaha is. Csakhogy Tom annak idején vett egy lakást New Yorkban, amit később Katie nevére iratott, kizárólag adóügyi okokból. Ha ez a bíróság elé kerül, nem kérdés, hogy kit fognak elővenni érte, úgyhogy ha továbbra is a New Yorkban tárgyalják a válást, egy adócsalást is hozzácsaphatnak az ügyészek Tom bűnlajstromához

Nem meglepő, hogy Tom Cruise tajtékzik a dühtől, és Katie szerint a szcientológiai egyházat uszította rá. A színésznő elmondása szerint egy ideje néhány megfigyelő különböző gépkocsikban várakozva lesi minden mozdulatát, és tisztes távolságból követik őt az utcán. Paranoidnak tűnik? A színésznőt fényképező paparazzók közül többen megerősítették, hogy az elmúlt időszakban egy fehér Cadillac Escalade egy fekete Mercedes SUV parkol Katie otthona közelében.

Azt pontosan nem tudni, hogy a feltételezett követők miért tűntek fel a sztár közelében, de ha Katie New Yorkban tudja tartani az ügyet, és a bíróságon is tudja bizonyítani a követés tényét, az nagyban fogja javítani az esélyeit a perben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek