Starity

Óriási sikerrel mutatták be az Érinthetetleneket

2012. július 02. 10:10   |   Szerző: lulooh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 28. és július 1. között naponta bemutatott Érinthetetlenek című popmusicalre rengeteg ember volt kíváncsi. Több mint hatezer néző látogatott el a négy előadásra.

hirdetés
Óriási sikerrel mutatták be az Érinthetetleneket

Talán a készítők sem sejtették, hogy a darab ennyi nézőt fog a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra csábítani, bár már a bemutató előtti közönségtalálkozón is rengeteg ember vett részt. Nem is csoda, hisz a remek színészek mellett elképesztő színpadi trükkök és egy óriási zenekar is emelte a hangulatot. A darab a régi magyar popzenékre épül. Hallhatjuk többek között Katona Klári és a Tankcsapda, vagy éppen az Edda, vagy Sub Bass Monster slágereit.

A visszajelzések is nagyon pozitívak, aki elment, az nem csalódott. Legyen szó mellék- vagy főszereplőről, az előadás bővelkedik a remek alakításokban. A két producer, Andrádi Zsanett és Lugosy Ádám arra törekedtek, hogy tökéletes és különleges legyen a darab. A kritikák alapján úgy látszik, sikerült is nekik.

Akinek nem sikerült eljutnia egyik elődásra sem, ne búsuljon, hiszen augusztusban újra műsorra tűzik az Érinthetetleneket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek