Starity

Ki lesz Tom Cruise következő felesége?

2012. július 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még meg sem száradt a tinta Katie Holmes beadványán, a pletykára éhező újságírók máris az új Mrs. Cruise után kutatnak.

hirdetés
Ki lesz Tom Cruise következő felesége?

A múlt hétvégén jelentette be Katie Holmes, hogy elválik férjétől, Tom Cruise-tól, az újságírók máris találgatják, ki lesz a sztár következő felesége. Eddig az alábbi hölgyek jöttek szóba a Villagevoice prominens újságírójánál, Michael Mustónál: Rihanna, Nicki Minaj, Taylor Swift, Gabrielle Anwar, Chelsea Handler, Demi Moore, JWoww és Abigail Breslin.

A találomra feldobott nevek mellett azonban akadnak olyanok is, akik tudományosabb megközelítéssel próbálják megfejteni az új Cruise-né kilétét, és Tom eddigi párválasztásának mintáit kutatják. A gondos analízis után megállapításra került, hogy az eddigi feleségek három ponton mutatnak egyezést, ezért a következő Mrs. Cruise-nak ennek a három kritériumnak kell megfelelnie.

  1. Legyen magas. A szűken 170 cm magasra nőtt színész szemmel láthatóan a nála magasabb nőkhöz vonzódik, első felesége, Mimi Rogers 174 cm magas, második neje, Nicole Kidman a 180 centit súrolja és Katie Holmes is 175 cm körüli magassággal dicsekedhet.
  2. Szülessen 1989-ben. Talán véletlen, talán tudatos választás eredménye, de minden feleség pontosan 11 évvel volt fiatalabb az előzőnél. Mimi Rogers 1956-ban, Nicole Kidman 1967-ben, Katie Holmes pedig 1978-ban született, ha tehát megmarad a minta, Tom Cruise következő asszonya 1989-ben látta meg a napvilágot.
  3. Váljon el a sztártól 33 éves korában. A sors furcsa fintora folytán a színész eddigi mindhárom felesége 33 esztendős korában szakadt el férjétől. Igaz, ez Mimi Rogers esetében mindössze két évnyi házasságot jelentett, hiszen 31 éves volt, amikor összeházasodtak, míg Nicole Kidman egy egész évtizedet töltött a férfival 23 és 33 éves kora között. Ha Tom ragaszkodik a tradíciókhoz és az 1989-ben született feleséghez, akkor már a következő válásának időpontját is tudhatjuk, ami 2022-ben lesz.

A tudományos vizsgálódás után az eddig megemlített jelöltek közül máris csak Taylor Swift az egyetlen szóba jöhető aspiráns, azt viszont tudjuk, hogy Mr. Cruise jobban preferálja az ismeretlenebb szépségeket, így valószínűleg a country-popcsillag túl híres az ízléséhez.

A színésznek egyébként is jobban fáj most a feje lassacskán elmérgesedő válása miatt mostani feleségével, Katie Holmesszal, úgyhogy elképzelhető, hogy egyelőre az agglegény életet választja egy új nő helyett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek