Starity

The Secret Circle: mi lesz a szereplőkkel?

2012. július 03. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW sorozata kudarcot vallott, de vajon mi lesz a színészekkel ezután?

hirdetés
The Secret Circle: mi lesz a szereplőkkel?

Mindenki úgy gondolta, hogy L.J. Simth könyvén alapuló The Secret Circle című sorozat hatalmas sikereket fog elérni a tinédzserek körében, mivel ugyanazon írónő tollából származik, mint a The Vampire Diaries is. A The CW azonban tévedett, ugyanis Chance Harbor boszorkányai nem nyűgözték le az amerikai nézőket, ezért egy évad után megszüntették a sorozatot. Azonban akadtak rajongói a kör tagjainak bőven a világ több pontján, akik petíciókat indítottak kedvenceik megmentéséért, de a készítők elmondása szerint nincs rá esély, hogy második szezont kapjanak Cassiék.

Viszont nagy népszerűségre és rengeteg rajongóra tettek szert a főszereplőket alakító színészek, így nagy kérdés: hogyan tovább?

Britt Robertson

A Cassie Blaket alakító színésznő a The Secret Circle előtt is rengeteg filmben kapott szerepet és számos sorozatban is feltűnt már. 2000-ben kezdte színészi karrierjét a Sheena, a dzsungel királynője című sorozatban, ahol a kis Sheenát alakította az egyik részben. Ezután feltűnt például a Power Rangersben, a The Ghost Clubban, a The Last Summerben, a Jesse Stone – Éjszakai utazásban, a The Winnerben, A tizedik körben, az Esküdt ellenségek: Bűnös szándékban, az Avalon Highban, a Derült égből családban és a Sikoly negyedik részében is. Legutóbbi filmje a 2012. januári The First Time volt, melyben Aubrey Millert játssza olyan sztárok mellett, mint Dylan O'Brien, Craig Roberts vagy Victoria Justice. Lássuk be, Britt eddig szép karriert futott be, így még nagy jövő áll előtte.

Thomas Dekker

Adam Content megformálója nem csak színészként tevékenykedik, hiszen többek között zenével is foglalkozik. Eddig két albuma jelent meg az utóbbi négy évben, de színészként sokkal elismertebb. A Nyughatatlan fiatalok nevezetű sorozatban kezdte pályafutását Phillip Chancellorként. Ezt követően szerepet kapott többek között két Star Trek filmben, a Drágám, a kölykök már megint összementekben, a Jackie Chan Adventuresben, a Helyszínelőkben, a Hetedik mennyországban, a Doktor Houseban, a Hősökben, a Whoreban, a A terminátor: Sarah Connor krónikáiban, a Rémálom az Elm utcában, a Kaboomban Chris Zylkával és az Angels Crestben is Joseph Morgan oldalán. Hangját kölcsönözte a Family Guyban, és az Őslények országa és az Egérmese több részében is. Legutóbbi munkái a 2012-es My Eleventh és a 2013-as Snap és a Squatters című filmek, melyeken már az utómunkálatok folynak. Ennyi film után Thomasról is még sokat fogunk hallani, ebben biztosak lehetünk.

Phoebe Tonkin

A Faye Chamberlaint életre keltő színésznő csak néhány éve kezdett igazán belemerülni a filmek világába. Sellőként kezdte karrierjét a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozatban, ahol Cleo Sertorit alakította. Emellett olyan sorozatokban kapott szerepet, mint a Család csak egy van, az Otthonunk és ugye, a The Secret Circle. A 2010-es Tomorrow, When the War Began című filmben megkapta Fiona Maxwell szerepét és már a második részt is bejelentették. A szeptemberben megjelenő Baitben pedig Jaimit játssza. Phoebe még csak most kezd elmerülni a filmiparban, de tehetségére már most sokan felfigyeltek, így ígéretes karrier elé néz.

Shelley Hennig

Ha lehet azt mondani, ő a kezdő a felsorolt színészek közül. Shelley eddig a The Secret Circleön kívül mindössze egyetlen sorozatban, az Ármány és szenvedélyben kapott szerepet. Stephanie Johnsonként 2007-től egészen tavalyig 465 epizódban játsszott. Reméljük Diana Meade szerepe meghozza számára a sikert és felkéréseket is.

Jessica Parker Kennedy

Melissa Waltman karakterét megformáló színésznő pályafutását a Santa Baby című filmben kezdte, melyben Lucyt a Manót alakította, majd a 2009-es folytatásban is szerepet kapott. Feltűnt többek között a Kaya, a Soul, a Valemont, a Smallville és a Hazudj, ha tudsz! című sorozatokban. Emellett szerepelt Selena Gomez és Drew Seeley oldalán a Hamupipőke-történet című filmben, a Desperate Hours: An Amber Alertben, a Behemothban, a Collision Earthben, a Fifti-fiftben, a Bad Meaben és a Justin Timberlake és Amanda Seyfried főszereplésében készült Lopott időben is. Legutóbbi munkája a Now, melynek munkálatai még folynak.

Gale Harold

Diana édesapját, Charles Meadet játsszó 42 éves Gale a színházban kezdett színészkedni, a filmiparba pedig A fiúk a klubból című sorozattal tört be, melyben Brian Kinney karakterét formálta meg. Olyan filmekben szerepelt, mint a 36K, a Fathers and Sons vagy a Martha Behind Bars. Sorozatok terén pedig láthattuk a Feltételes szabadlábonban, a Különleges ügyosztályban, Az egységben, a Deadwoodban, Az emberrablásban, A Grace klinikában, a Született feleségekben, a New York-i helyszínelőkben és a Hellcatsben is, azonban ennek a sorozatnak is befellegzett a nézettséghiány miatt. Legutóbbi két filmje a Low Fidelity és az In the Woods volt és nagy sikereket reméltek a The Secret Circletől is, ám az még nem érte el.

Natasha Henstridge

Faye édesanyját, Dawn Chamberlaint alakító színésznő A lény című moziban debütált, majd a film második és harmadik részében is szerepelt. Ezen kívül feltűnt például az Adrenalinban, a Mindhaláligban, a Bérgyilkos a szomszédomban, a Szívörvényben, a Second Skinben, a Power and Beautyban, a Widow on the Hillben, Az ördög könnycseppjében és a The Perfect Studentben is. Sorozatszerepei voltak a Végtelen határokban, a Kémcsajokban, Az elnöknőben, a Shark – Törvényszéki ragadozóban, az Eli Stoneban, a Haláli testcserében és a Miami helyszínelőkben. Hangját kölcsönözte a South Parkban Ms. Ellennek és a Time Jumperben Charity Vylenek. A Should've Been Romeo munkálatait már befejezték és jelenleg a Raging Bull II-t forgatják, melyben Sallyt játssza.

Louis Hunter

A Nick Armstrongot megformáló színész négy éve az Out Of The Blue című ausztrál sorozatban kapta meg Kyle Mulroney karakterét és ezzel a szereppel vette kezdetét karrierje. 2010-ben a Purgatory című rövidfilmben szinkronizált, a következő évben ismét egy rövidfilmben, a White Pistolban szerepelt és idén is játsszott még egyben, melynek címe The Bunker. Ezeken kívül a 2012-es The Woodlies című animációs sorozatban kölcsönzi hangját.

Chris Zylka

Nick Armstrong bátyját, Jaket játsszó 27 éves színész és modell a 90210 nevezetű sorozatban kezdte színészi pályafutását Jason szerepében. További szerepei voltak még a Mindenki utálja Christ, a Hannah Montana, a Született szinglik, a 10 dolog, amit utálok benned és a Zeke és Luther című sorozatokban. Filmes munkái pedig a My Super Psycho Sweet 16 eddigi három része, a The People I've Slept With, a Kaboom Thomas Dekkerel, a Teen Spirit, a Cápák éjszakája 3D, a Piranha 3DD voltak és Flash Thompsont játssza A csodálatos Pókember című moziban, aminek hazai premierje július 12-én esedékes.

Vajon kapnak igazi nagy, áttörő szerepeket és igazán nagy csillagok tudnak lenni? Nos, mindez a jövő zenéje, de tény, hogy mindegyikük lehetősége megvan és sokuk előtt nagy karrier áll.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek