Starity

Üdvözlet a túlvilágról - visszatér ALF!

2012. július 03. 10:10   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb film készül a sorozatból. Az egyik nagy amerikai csatorna készíti a filmet, kezdésként leadják az egész sorozatot míg elkezdődnek a forgatások.

hirdetés
Üdvözlet a túlvilágról - visszatér ALF!

A 80-as években, mikor még teljesen másképpen nézett ki az amerikai sorozatipar, egy földönkívüli életéről is lehetett szériát készíteni, ami óriási sikert hozott az NBC csatornának. Alf története rekordokat döntött a nézők körében, Amerika és világszerte amit eddig egyetlen manapság futó földönkívüliekről szóló sorozatnak sem sikerült megdöntenie.

Az NBC 1986-ban elkezdte vetíteni a sorozatot és 1990-ig sugározta azt. A történet rengeteg pénzt hozott a konyhára, és még most is nagy az érdeklődés a széria iránt, aminek örökre vége. A 1990-es finálét egy 1996-os film követte, a sorozat futása alatt és után is jelentek meg animációs mesék, könyvek, beszélgetős műsorok, amikben Alf volt a főszereplő.

Alf egy földönkívüli, akinek az űrhajója egy UFO-kutató házának tetejére esik. A Tanner család befogadja az idegent, és titokban tartják az ottlétét – amíg tudják. A szituációs komédiában Alf az emberek segítségét kéri, hogy javítsák meg űrhajóját, addig ott marad velük, beilleszkedik a családba, a maga módján eléldegél a kíváncsiságából. Nem unja az ottani életet, kíváncsi természet, egy szellemes kis szőrmók, aki néha igazán beszól az embereknek, akár megérdemelték azt, akár nem. Egy szomszéd meglátja a lényt és értesíti az illetékes szerveket, akik kísérletezgetni akarnak rajta. A család mindent tagad, így Alf létét titkolni kell, a kapcsolatot sem tudta felvenni ismerőseivel, amit látszólag nem is bánt nagyon.

A széria négy évadot élt meg, az 1996-os Alf Project című filmet egy másik fogja követni amit nemsokára elkezdenek forgatni, ezt Alf hangja, az 1953-ban született Paul Fusco erősítette meg, aki nem tudja, hogy mire vár a csatorna, miért nem jelenti már be hivatalosan, ha már készen van a forgatókönyv és beszerezték a többi színészt is, akiknek nevét nem árulta el. Szerinte az időzítés megfelelő egy új filmre, és biztos a sikerben, mert a film és a karakterek hűek maradnak az eredeti verzióhoz. Alf, a Malmec bolygó talán utolsó túlélője, továbbra is kíváncsi és nagyszájú marad, aki mindig meg akarja enni a macskát – nyilatkozta Paul, aki 103 epizódon keresztül adta hangját a kis szőrmóknak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek