Starity

Mostohaanyja távoltartási végzést kért Mel Gibson ellen

2012. július 04. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mel Gibson 78 éves mostohaanyja távoltartási végzést kért a színész ellen a Los Angeles-i bíróságon, állítása szerint ugyanis a sztár fenyegette és arcon köpte.

hirdetés
Mostohaanyja távoltartási végzést kért Mel Gibson ellen

Mel Gibson 2006 óta többet hallat magáról botrányaival, mint karrierjével, ráadásul vészesen fogynak azon családtagjai, akikhez 100 yardnál közelebb mehet anélkül, hogy bilincsbe verjék érte.

2010 nyarán a színész kölcsönös távoltartási végzést kért volt kedvesével, Okszana Grigorjevával egymás ellen, most pedig 78 éves mostohaanyja, Teddy Joye Hicks Gibson adott be egy petíciót a színész ellen. Állítása szerint Mel rendszeresen fenyegette őt, az arcába köpött, ráadásul szabotálta házasságát is Mel apjával, a 93 éves John Hutton Gibsonnal. Az asszony 2001-ben ment hozzá a sztár apjához, és azt állítja, Mel és annak nővére, Maura áll annak hátterében, hogy Hutton Gibson beadta a válókeresetet néhány hónapja.

A nézeteltérések akkor kezdődtek a beadvány szerint, amikor a súlyos beteg Hutton Gibsonnak felajánlottak egy kísérleti fázisban lévő ózonos kúrát. Gyermekei szerették volna, hogy apjuk kipróbálja a még nem bejáratott kezelést, Teddy Joye azonban ellenezte, hogy férjén próbálgassanak ki ilyeneket. Mel akkor a tudomására hozta, hogy senkit nem érdekel az asszony véleménye.

Egy 2012 májusi incidensről is szó van a keresetben, amikor az asszony állítása szerint Mel megvadult a közelében, az arcába üvöltött, s közben le is köpte. Az eset egészségében is kárt tett, mert a stressztől lefogyott, és aludni sem tudott. Szerinte Mel egy „nagyon veszélyes ember”, és csak idő kérdése, mikor lépi át a határt, és fogja fizikálisan is bántalmazni.

A Los Angeles-i bíróság nem tartotta indokoltnak az ideiglenes távoltartás elrendelését, helyette teljes meghallgatást írt ki a jövő hónapra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek