Starity

Újabb színészek csatlakoznak a Nagyfiúk 2 stábjához

2012. július 05. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-ben nagy sikereket elérő Nagyfiúkból folytatás készül. A megszokott szereplők mellett azonban új arcok is feltűnnek majd.

hirdetés
Újabb színészek csatlakoznak a Nagyfiúk 2 stábjához

Az már biztos, hogy a főszereplők megmaradnak, így Adam Sandlert, Chris Rockot, Kevin Jamest és David Spade-et mindenképp látni fogjuk a folytatásban. A szereplőgárdához – ahogy arról már beszámoltunk – hozzácsapták még Taylor Lautnert és Milo Ventimigliát.

A filmben fel fog még tűnni a híres NBL játékos, Shaquille O'Neal, aki rendőrtisztként fog szerepelni George Jeffersonéhoz hasonló hajkoronával. Rajta kívül még láthatjuk a mostanában sok Adam Sandler-filmben szereplő, Andy Sambergöt, valamint Paul Brittaint és Will Forte-t.

A fiatalabb korosztályból sem lesz hiányunk, hiszen a Variety interjújában Alexander Ludwig – Az Éhezők Viadalának Catója – elárulta, hogy ő is feltűnik majd a filmben, mint David Spade fia. Rajta és Taylor Lautneren kívül pedig egy fiatal lány is csatlakozik a szereplőgárdához, méghozzá a Nickelodeon új sorozatában, a How to Rockban játszó Halston Sage. A szőke színésznő a Twitteren tájékoztatta rajongóit a hírről, miszerint egy új karaktert, Nancyt fogja alakítani.

A Nagyfiúk 2 amerikai premierje 2013. július 13-ára várható a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek