Starity

Niall Horan dobta Demi Lovatót Jennifer Lopezért

2012. július 04. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Demi Lovato cáfolta románcát Niall Horannal, a fiú úgy döntött, Jennifer Lopez jobban tetszik neki, mint az X Factor mentora.

hirdetés
Niall Horan dobta Demi Lovatót Jennifer Lopezért

Nemrég még egymást dicsőítették az interjúkban és szinte flörtöltek egymással az újságírókon keresztül, Demi Lovato azonban nemrég cáfolta, hogy bármi is lenne közte és a One Direction egyik énekese, Niall Horan között.

„Nem vagyok vele. Nagyon édes, és az egyik legjobb barátom most. De facér vagyok, és sokáig az is leszek, mert a karrieremre, magamra és a jóllétemre szeretnék koncentrálni, mielőtt szóba jöhetne egy kapcsolat valakivel” - nyilatkozta Demi, aki úgy tűnik, sikeresen összetörte a 18 éves ír fiú szívét.

Niall úgy tűnik, nem akar olyan szekér után futni, amelyik nem veszi fel, úgyhogy a Florida Radio Station 93.3-nak adott interjújában sztárideáljának már nem is Demit, hanem a rivális műsornak, az American Idolnak egyik zsűritagját, Jennifer Lopezt nevezte meg.

Június elején a Channel 955-nek még úgy nyilatkozott, hogy Demi Lovato tetszik neki a legjobban, sőt, Kim Kardashiannal szemben is őt választotta. Kétségtelenül nehezebb ügy lesz összeboronálni a dívával Niallt, mivel Jennifer foglalt, ráadásul 24 évvel idősebb is az ír szívtiprónál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek