Starity

Blake Lively szereti Ophelia szerepét a Vadállatokban

2012. július 05. 16:04   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A drogtól csöpögő thrillerben Blake számára szerethetővé vált Ophelia drogfüggő szerepe.

hirdetés
Blake Lively szereti Ophelia szerepét a Vadállatokban

Blake Lively Ophelia bőrébe bújik, aki zűrös életet él. Oliver Stone rendezésében készült, Vadállatok című filmben, a fiatal nő marihuána termesztéssel foglalkozik. Blake Lively elmondása alapján, megszerette Ophelia karakterét az erőszakos, drogtól mámoros thrillerben, ugyanis a filmbeli szerep arra ösztönözte őt, hogy egy olyan oldalát is megmutassa, amelyről eddig nem is tudott.

„Úgy érzem, hogy mostanában, amit tettem az volt, hogy egy szex- és drogfüggőt alakítottam. Nem tudom mi a baj velem. Egyre többet szeretnék menni Disneylandbe, hogy még több izgalmat szerezzek” – nyilatkozta Blake.

„Ez teljesen különböző mindentől, amit eddig ismertem és láttam. Szeretem a kihívásokat. Szeretem felfedezni a világnak azt a részét, amely ismeretlen számomra. És valaki olyan, mint Oliver Stone megteremtette ezt a lehetőséget mindannyiunk számára” – tette hozzá.

Lively azt is elmondta, hogy Stone gondoskodott mindarról, hogy meglegyen azaz információ, ami szükséges a film elkészítéséhez. Oliver kutatómunkát végzett, és rengeteg információval látta el a színészgárdát.

„Oliver segített nekünk, megadta azt a kellő tudást és ismeretet ahhoz, hogy kellőképpen el tudjuk sajátítani szerepünket. Például a forgatásra több DEA (Kábítószer-ellenes Hivatal az Amerikai Egyesült Államokban) ügynököt hozott be. Találkoztam egy kislánnyal, akit egy mexikói drogkartell rabolt el” – magyarázta Blake lelkesen az interjúban.

A vadállatok a hazai mozikba 2012. október 4-én kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek