Starity

Máris rekordot döntött A csodálatos Pókember

2012. július 04. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel képregények filmváltozatai óriási népszerűségnek örvendenek a mozikban, hiszen májusban a Bosszúállók döntögették a bevételi rekordokat, most pedig A csodálatos Pókember indult hódító útjára.

hirdetés
Máris rekordot döntött A csodálatos Pókember

A csodálatos Pókember tegnap mutatkozott be a mozikban, és máris magáénak tudhat egy rekordot: 35 millió dolláros bevételével ez lett a legjobban nyitó keddi bemutató. Az előző rekorder a Transformers volt 2007-ben, a július 3-án mozikba került film 27,9 millió dolláros nyitónapot produkált.

A szakértők szerint a hét végére Spidey 120 millió dollárra számíthat az első 6 napján, de az érdeklődés és az erős kezdés alapján ennél jóval nagyobbak is lehetnek a számok.

Úgy tűnik, a közönség érdeklődése továbbra is élénk a Pókember iránt, amelynek három darabja sorra döntötte meg az akkori bevételi rekordokat 2002 és 2005 között. Az eredeti trilógia Sam Raimi rendezésében, Tobey Maguire főszereplésével került forgalmazásba.

Sok kritikus korainak tartotta a franchise újragondolását mindössze 5 évvel az utolsó Pókember-film óta, de a a beérkezett kedvező kritikák és a bevételi adatok a producereket igazolják.

A csodálatos Pókember főszerepében Andrew Garfield bújik a piros-kék jelmezbe, aki nem is tartotta magát megfelelőnek a szerepre, bár a kritikusok másképp vélekednek ebben a kérdésben. A fiatal színész partnerei a filmben Emma Stone, Rhys Ifans, Sally Field és Martin Sheen. A filmet a magyar mozik július 12-étől vetítik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek