Starity

Bemutatták Nelly Furtado új kislemezét

2012. július 05. 14:02   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az énekesnő szeptemberre datált ötödik stúdióalbumáról a címadó dal is, a Spirit Indestructible. A szám a korong második kislemeze, mely a Big Hoops című szerzeményt követi.

hirdetés
Bemutatták Nelly Furtado új kislemezét

A kanadai énekesnő legutóbbi stúdióalbuma 2009-ben jelent meg Mi Plan címmel. A spanyol nyelvű korongot 2012-ben a The Spirit Indestructible követi majd, mely szeptember 18-án érkezik az Egyesült Államokban.

A nagylemez első kislemezét április 17-én mutatták be, Big Hoops (Bigger the Better) címmel. A dal kicsit eltért Nelly korábbi számaitól, ezért kissé megosztotta az embereket is. A szerzemény hivatalos videoklipjét május elején mutatták be, majd egy egyszerűbb, saját készítésű kisfilm is megjelent a dalhoz júniusban.

Az énekesnő hamarosan érkező albumáról most bemutatták a második kislemezt is, mely a címadó dal lett, a Spirit Indestructible. Nelly a számot már június végén bemutatta élőben a koncertjein, de nemrég egy német rádióban volt a stúdióváltozat hivatalos premierje.

A most megjelent dal sokban különbözik az első kislemeztől, főleg a szöveg és a mondanivaló tekintetében. A pozitív üzenetű, himnusszerű számot a gyönyörű énekesnő írta, a producere, pedig Darkchild volt, aki az album nagy részén dolgozott. A Spirit Indestructible videoklipje valószínűleg még júliusban megjelenik majd.

„Ez egy óda a szellemhez, mely mindannyiunkban lakozik, és diadalmaskodik minden felett. Azok az emberek ihlették, akikkel találkoztam és a történelem azon különleges pillanatai, melyekről olvastam” – mesélte a dalról Furtado.


Az énekesnő új kislemeze, a Spirit Indestructible.


Nelly a dal akusztikus változatát is bemutatta nemrég előben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek