Starity

A TNT berendelte a Született Detektívek negyedik évadát

2012. július 06. 14:02   |   Szerző: Vivvancs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tess Gerritsen regényein alapuló sorozat nagy sikernek örvend világszerte. A június 5-én kezdődött harmadik évad is hozta a várt nézettséget, így nem volt meglepő, amikor bejelentették, hogy a Rizzoli & Isles 2013 nyarán újabb 15 epizóddal folytatódik.

hirdetés
A TNT berendelte a Született Detektívek negyedik évadát

Jane Rizzoli (Angie Harmon) és Dr. Maura Isles (Sasha Alexander) kalandjai folytatódnak. A TNT elsőszámú kábeltévés sorozatára a jövő nyár folyamán is igényt tart.

A siker nem meglepő. A Tess Gerritsen nagysikerű regényein (A sebész, A tanítvány) alapuló kábeltévés sorozatért világszerte milliók rajonganak, és Amerikában a harmadik évad rendre milliókat ültet a tévéképernyők elé – nem is beszélve azokról, akik online követik kedvenceik újabb és újabb ügyeit hétről hétre.

A harmadik évadban olyan híres színészek kaptak szerepet, mint Sharon Lawrence (A Grace klinika, Tuti gimi, Született feleségek), Billy Burke (Alkonyat), Chris Vance (A szükés) és Eddie Cibrian (CSI: Miami, Harmadik műszak), a neves country énekesről, Craig Morganről nem is beszélve.

A hazai folytatásról egyenlőre nincs hír, de a sorozat még csak nemrég jelent meg itthon, így az, aki kedvet kapott hozzá elkezdheti bepótolni a lemaradásait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek