Starity

Augusztusban jön Marie Mai kislemeze

2012. július 06. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Mai végre leleplezte kislemezének megjelenésének dátumát, így most már biztos, hogy augusztusban várhatjuk az új dal megjelenését.

hirdetés
Augusztusban jön Marie Mai kislemeze

A kanadai énekesnő nem ül a babérjain ölbe tett kézzel, augusztusban kiad egy kislemezt, amiből a rajongók ízelítőt nyernek a közelgű album számaiból. Bár Marie Mai lemeze majdnem félévet csúszott az eredeti, januári tervekhez képest, de szeptemberben minden bizonnyal megjelenik. Az énekesnő férje, Fred segített feleségének a munkálatokban, és az egész albumot házukban vették fel.

„Én azzal szeretném ezt az egészet kezdeni, hogy bocsánatot kérek a rajongóimtól, hogy ennyit kellett várniuk, viszont kijelenthetem, hogy augusztusban már mindenki hallgathat pár számot az albumról. A munkálatok nagyon eltolódtak, mivel kettő lemezt akartunk kiadni egy francia és egy angol változatot. Az angol változat is megvan, de ahhoz még mindig kiadót keresünk, a franciához pedig gyorsan találtunk. Az albumról annyit elárulhatok, hogy kicsit más számok lesznek rajta, mint az előzőn, de most is megpróbáltuk nem túlzásba vinni az elektronikus hangokat" – mesélte az énekesnő egy helyi újságnak.

Bevallása szerint nehezebb dolog ez, mint hitte – fenntartani a házasságát és közben albumot is készíteni –, de eddig nagyon jól vette az akadályokat. Az, hogy pontosan mikor lehet a boltokban is kapni az énekesnő kislemezét még kérdéses és ezt ő sem tudta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek