Starity

A plasztika árnyoldalai - sztárok előtte és utána

2012. július 09. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság egyre gyakoribb beavatkozásnak számít a plasztikai műtét. Egyes emberek pedig nem félnek újra és újra kés alá feküdni, csakhogy megfeleljenek a saját maguk és a média által támasztott elvárásoknak.

hirdetés
A plasztika árnyoldalai - sztárok előtte és utána

De mint mindent, ezt is túlzásba lehet vinni; a végeredmény pedig nem feltétlenül hasonlít mindig az elvárt képre. Néhány balul elsült beavatkozás következménye hihetetlenül horrorisztikus is lehet. Íme néhány híresség, akik nem hezitáltak, ha plasztikáról volt szó, és bizony erős túlzásokba is estek.

Jocelyn Wildenstein

Nem hiába mondják, hogy a plasztika nem várt következményekkel járhat, Jocelyn Wildenstein esete az elrettentő példa erre. Az élő macskanőként emlegetett hölgy állítólag férje miatt műttette magát tigrisszerűvé. Úgy gondolta, ha hasonlítani fog kedvese kedvenc állatára, a férfi sokkal vonzóbbnak tartja majd. Ennek ellenére, mikor Jocelynt hazaengedték a kórházból, állítólag férje önvédelemből előkapott egy pisztolyt, és csaknem lelőtte, úgy megrémült feleségétől. A férfi képtelen volt elviselni a nő új arcát, hamarosan el is vált. Jocelyn azonban mára újra párra talált, aki elmondása szerint „képes őt elfogadni úgy, ahogy van”.

Latoya Jackson

A Jackson-családban nem újdonság a túlzásba vitt plasztika, azonban Latoya esete is igencsak megdöbbentő. Körülbelül 12 műtéten esett át; átszabatta az orrát, a száját és a homlokát, valamint botoxkezelést is kapott.

Donatella Versace

Az 55 éves olasz divattervező is átesett „néhány” plasztikai beavatkozáson. A műtétek azonban nem várt eredményekkel jártak; egyesek szerint a hölgy ma jobban hasonlít egy férfire, mint egykori gyönyörű önmagára.

Tori Spelling

Tori Spelling amerikai színésznő sem kivétel a plasztika-mánia alól; elsősorban melleit műtette, ez azonban nem sikerült túlságosan fényesen. Keblei teljesen eltorzultak a beavatkozások hatására, már-már horrorisztikus látszatot keltenek.

Amanda Lepore

Amanda valójában Armand néven látta meg a napvilágot, születési évét azonban titokban tartja. Gyermekkorától kezdve nőnek érezte magát, így végül a műtét mellett döntött. Ezzel annyi a gond csupán, hogy ma már leginkább egy guminőre emlékeztet.

Michael Jackson

A pop királya milliókat hódított meg dalaival, magánélete azonban kissé zűrös volt: annyi plasztikai beavatkozáson esett át, hogy külseje az évek alatt gyökeresen megváltozott. Néhányan azt állítják, Jackson haláláért a plasztika tehető felelőssé. A popkirály 2009. június 26-án hunyt el.

Tara Reid

Tara Reid, az Amerikai Pite sztárja az évek során jónéhányszor feküdt kés alá; melleit, bőrét ez szinte teljesen tönkretette. Gyakran készülnek fotók is legújabb sokkoló plasztikázott testrészéről. Nemrégen ugyanis a fenekét műttette érdekesre.


Tara Reid hátsója a műtét után

Hát igen, a plasztikai műtétek nem mindig vezetnek jóra. De hát késő bánat...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek