Starity

Miguel Veloso Ukrajnába igazolt át

2012. július 06. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miguel Veloso, a portugál nemzeti tizenegy oszlopos tagja átigazol az ukrán csapathoz, a Dinamo Kijevhez, ezt a klub a napokban jelentette be. A futballista előtte két évet töltött az olasz Geona csapatánál, azt megelőzően pedig kilenc évig viselte a portugál oroszlánok, a Sporting Lisszabon mezét.

hirdetés
Miguel Veloso Ukrajnába igazolt át

A 26 éves portugál sztár olyannyira megtetszett az Európa-bajnokság társszervező Ukrajna egyik élvonalbeli klubcsapatának, hogy le is szerződtették. No persze a munka nem villámgyorsasággal zajlott, és nem is csak a Dinamo kereste fel, ám Veloso több ok miatt is az ukrán csapatot választotta.

Július ötödikén utazott Kijevbe, és a sajtótájékoztatón dicsérte a csapatot: „A Dinamo az Európa-bajnokság alatt kezdett érdeklődni irántam, és nagyon tetszett, hogy ez a csapat lövi a legtöbb gólt nemzeti és európai szinten is. A Dinamo története rangos, ez is befolyásolt a döntésemben, hogy őket válasszam. Több klub is érdeklődött, de az ukránok voltak a legkitartóbbak. Elégedett vagyok, hogy ismét játszhatok a Bajnokok Ligájában.”

Miguel az egyetlen portugál a csapatban eddig, hiszen még kiderülhet, hogy másik luzitán játékost is elhódított-e a Kijev, am a portugál nyelvű kommunikációra lesz lehetősége a 26 éves sztárnak, hiszen négy brazil csapattag van. Apropó, négy: a négyes mezszám még nem foglalt, tehát Miguel jó eséllyel pályázhat a jól megszokott mezszámára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek