Starity

A Sports Illustrated címlaplányát kiközösítették a suliban

2012. július 07. 00:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Upton, a világhírű fürdőruha modell állítása szerint csúnya volt és otromba a középiskolában, a srácok messziről elkerülték.

hirdetés
A Sports Illustrated címlaplányát kiközösítették a suliban

„Csúnya voltam és kövér! – fakadt ki a világ egyik legszexisebb topmodellje, aki húszéves korára már az egész világ megismert. – Három évvel ezelőtt még nem votl egy fiúm se, egyszerűen senki sem akart velem randizni, de még barátaim se voltak igazán.”

A kijelentést meglepő a szőke szépség szájából hallani, ma már ugyanis alig akadna férfi, aki ne akarna vele randevúzni. Bár szerintünk a régi iskolás képein sem nevezhető épen csúnyának, igazat kell adnunk Kate-nek abban, hogy hatalams változásokon ment keresztül az elmúlt éveken.

„Manapság teljsen más a helyzet – randizhatnék, de nem tudom eldönteni, ki látja bennem a hírességet, ki az, aki csak egy éjszakára akar vagy az igazi nőt látja bennem” – mondja Kate.

A Sports Illustrated idei címlaplánya azt is bevallotta, hogy jelenleg is szingli, és nem igen volt még komoly kapcsolata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek