Starity

Trilógia lesz A csodálatos Pókemberből

2012. július 06. 14:02   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha egy film sikeres, nem csoda, hogy a készítők folytatáson gondolkoznak. Nincs ez másként A csodálatos Pókemberrel sem, hiszen a Sony Pictures bejelentette, hogy a filmből trilógia lesz.

hirdetés
Trilógia lesz A csodálatos Pókemberből

Alig kerül be a mozikba az új Pókember-reboot, máris rekordokat döntött a 35 millió dolláros keddi bevétellel. A film rengeteg újdonságot tartogat az előző szériához képest, ráadásul a tengerentúlon a kritikák és a bevételszámok is nagyon kedvezők.

Annak ellenére, hogy mindenki rossz ötletnek tartotta a rebootot és nem várta, hogy megelőzze a Bosszúállókat, A csodálatos pókember mégis tagadhatatlanul sikeres és népszerű lett, olyannyira, hogy a film Facebook-oldalán a készítők máris utaltak arra, hogy számíthatunk még két további filmre: „A csodálatos Pókember az első része a filmtrilógiának, amiben felderítjuk, hogy befolyásolta hősünk útját a szülei elvesztése.”

A rendező, Marc Webb már kifejezte érdeklődését abban, hogy szeretne folytatást és már van pár ötlete, így nem lennénk meglepve, ha a filmstúdió újra őt akarná a rendezői székbe. A siker láttán pedig várhatóan Andrew Garfield és Emma Stone is vállalja, hogy újra Peter és Gwen bőrébe bújhasson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek