Starity

Rózsaszín kutyával verte ki a biztosítékot Alessandra Ambrosio

2012. július 07. 10:10   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szupermodell elnyerte a PETA nemtetszését rózsaszínű és lila kutyájával.

hirdetés
Rózsaszín kutyával verte ki a biztosítékot Alessandra Ambrosio

A Victoria’s Secret angyalkája, Alessandra Ambrosio július 5-én Malibu városában villantotta fel kutyájának új külsejét. A szupermodell egyáltalán nem is gondolta volna, hogy ezzel a tettével a PETA új kiszemelt célpontjává válik.

Az állatok jogaiért harcoló szervezet szerint nem egészséges, hogy a kutya szőrét rózsaszínre, illetve lilára festi be a gazdája. A szervezet nem a stílust kifogásolja, sem azt, hogy extrémebbnél is extrémebb színekben pompáznak az állatok, hanem azt, hogy a színek hogyan is hatnak ki az állatok mentális és egészségügyi állapotára.

A PETA állítása szerint bennünk, emberekben nem tudatosul az, hogyan is hat magára az állatra, ha színezővel bepingáljunk kiskedvencünk szőrzetét. Egyes állatoknál stresszes reakciót váltanak ki, míg másoknál allergiát, illetve egyéb komplikációt, amely az állat egészségét veszélyezteti.

Ahogyan látható, nemcsak Alessandrát kapta el a kutyája szőrének szebbé tétele, ugyanis nemrégiben Emma Watsont kapták lencsevégre, mialatt egy talpig rózsaszín kiskutyát sétáltatott az utcán. Persze később magyarázat is kísérte az ominózus képet, amelyben elmagyarázta, hogy a kutya barátnője, Darcy miatt változott rózsaszínre, hogy ezzel kampányoljon és szerezzen pénz a mellrákosoknak. Az angol színésznő elmondása alapján ez kutyabarát festék volt, amely egyáltalán nem ártott az állatnak.


Alessandra és színekben pompázó kutyája

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek