Starity

Nyári videoklippel jelentkezik a japán énekesnő

2012. július 07. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb videoklippel örvendezteti meg rajongóit Koda Kumi, amit a Whatchu Waitin’ On? című számhoz készített.

hirdetés
Nyári videoklippel jelentkezik a japán énekesnő

Július negyedikén került fel a internetre a Whatchu Waitin’ On? című szám előzetese, de rá egy napra már mindenki számára elérhető volt a teljes videoklip. Az új szerzemény Koda Kumi legújabb remix albumán, a Beach Mix-en szerepel, amit augusztus elsején dobnak piacra.

A Whatchu Waitin’ On? egy tökéletes nyári sláger, amihez egy igazán színes rövidfilm tartozik, amiből nem mellőzték a grafikai elemeket sem. A 29 éves énekesnőnek főként a fejét és részben a felső testét mutatják a klipben, ami biztosan a terhessége miatt oldottak így meg, de egy pillanatra sem szabad a rajongóinak szomorkodniuk, hiszen így is nagyon élettelteli a videoklip, amit Kuu arckifejezései koronáznak meg.

A várandós énekesnő így nyilatkozott a klipről: „A videoklip kimondottan a nyárra készült. Egy csomó dolog és kép is felbukkan a klipben, így azt hiszen nem fognak a rajongóim unatkozni, ha többször is megnézik. Remélem mindenki élvezni fogja.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek