Starity

Szabó Zsófi több ezret fizethet barna színéért

2012. július 09. 12:12   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban színésznője Alsóörsön nyaralt, ahol kicsit túlzásba vitte a napozást, így akár több tízezres pénzlevonást kaphat.

hirdetés
Szabó Zsófi több ezret fizethet barna színéért

Itt a nyár, tehát a sorozatok és a színészek is pár hetes szünetet tartanak. Ez alól a Betty Tanakist megformáló Szabó Zsófi sem kivétel, aki a Balaton-parton hűtötte magát. A lány bőrszíne néhány nap alatt csokibarnára változott, melyen csak úgy rikít a fürdőruha nyoma.

A színészeknek viszont szigorú szabályokat kell követniük, például nem válthatnak csak úgy kedvükre új frizurát. Tavaly egy hasonló kihágásért Gesztesi Károly is meg lett büntetve.

Zsófi nyaralása közben egy napra visszautazott Pestre, hogy néhány elmaradt jelenetet rögzítsék: „Természetesen mindig odafigyelek, hogy a külsőm változása kövesse a forgatást. Legyen szó a frizurámról, a körmömről vagy nyáron a barnulásról. Most egy kicsit több belefér szerencsére, mert Betty története a napokban rögzített jelenetekben kicsit háttérbe szorul, így a jelenetek közti időkülönbség több mozgásteret ad ilyen dolgokban is” – nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere azonban elmondta, hogy mivel nem időrendi sorrendben forgatnak, nagy hiba, ha a színész először fehér bőrrel jelenik meg a képernyőn, majd hirtelen barna lesz, végül pedig ismét fehér. Továbbá azt is elmondta, hogy ha Zsófi bűntetést kap, akkor azt a fizetéséből fogják levonni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek