Starity

Katy Perry nem áll készen egy új szerelemre

2012. július 08. 13:01   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A látszat ellenére Katy Perryben nagy nyomot hagyott az előző kudarcba fulladt házassága, még nem áll készen arra, hogy újra szerelembe essen.

hirdetés
Katy Perry nem áll készen egy új szerelemre

Nemrég számoltunk be arról, hogy Russell Brand úgy gondolja, amint megtalálja az igazit, gond nélkül belenmenne a házasságba. Exe lelkében viszont még olyan mély nyomot hagyott a válás, hogy a mai napig is fél egy újabb szerelmi csalódástól.

A Wide Awake énekesnője minap bejelentette az USA Todayen keresztül, hogy a pletykák ellenére semmi sincs köztük a Florence+The Machine együttes gitárosával.

„Az még belefér, ha elmegyek bulizni, találkozok emberekkel, és flörtölök, de ez semmi komoly, ebből még nem lesz szerelem” – vallotta be az énekesnő. Sőt, mit több, a Russell Branddel való szakítás és válás olyan szívfájdalmat okozott neki, hogy egyáltalán nem is keresi a szerelmet: „Az életem teljesen megváltozott. Mostmár nincs szükségem a tündérmesémben egy szőke hercegre, hogy az életem happy enddel végződjön” – fejezte be.

Nem csak ő az egyedüli a sztárvilágban, aki hasonló problémákkal küzd. Nemrégiben Kat Von D-t is egy nagy szerelmi csalódás érte, hiszen Jesse James 19 nővel csalta meg. A tetoválóművész sem kereste a szerelmet, de jelenleg boldog párkapcsolatban él Scroopius Pip rapperrel, ami talán Katy számára is nyújthat egy kis vigaszt, hogy semmi sincs veszve. Bár a rajongóitól sok szeretetet és támogatást kap, de azért egy szőke herceg mégiscsak jó volna az énekesnő mellé, hiszen így kerek a világ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek