Starity

Túl sokat enged meg a lányának Kris Jenner?

2012. július 09. 00:12   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendall és Kylie Jenner, a barátnőjük, valamint a család július negyedikét ünnepelte, és a lányok nagy hévvel feltöltöttek egy videómegosztó oldalra egy elég kihívó, mégis az ő szemszögükből egy mulatságos videót. A vélemények megoszlanak a sajátosan rendezett táncról.

hirdetés
Túl sokat enged meg a lányának Kris Jenner?

A 16 éves Kendall és hasonló korú barátnője még fiatal tinédzserek, de a korukat meghazudtoló videót posztoltak pár napja. Úgy tűnik az édesanyjukat, Kris Jennert korántsem érdekli, hogy a lánya és a pajtása milyen videókat töltenek fel az internetre.

A fiatal lányokat önkívületi állapotban láthatjuk a videón, ahol kedvük szerint kihívóan táncolnak, illetve vicces pózokat felvéve élvezik a nyarat egy nagyon sajátos rendezésű hip-hop videóban.


Jul 4, 2012 | by KylieJenner on Keek.com

Egyébként aznap a család, Kendall, Kylie és a barátnőik a függetlenség napját ünnepelték, és a két testvér még az Instagramjára is feltöltött néhány képet aznapról.

Sokan a videó láttán máris támadásba lendültek az édesanyjuk, Kris ellen, úgy gondolják, felelősségteljesebbnek kellene lennie, és ezt nem kellene megengedni a lányainak, hiszen nemcsak túlságosan szexi a videó a korukhoz képest, de butuskáknak is tűntetik fel őket.

Már láthattunk kevésbé gondoskodó sztáranyákat, ezért egyáltalán nem kételkedünk Kris nevelési módszereiben, hiszen a mai generáció ennél sokkal durvábban szokott bulizni ennyi idősen, a tiniéveket pedig ki kell élvezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek