Starity

Újabb információk Rita Ora debütáló albumáról

2012. július 08. 16:04   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre többen kezdik megismerni a fiatal tehetséget, aki éveket várt, mire karrierje beindult. Most azonban szabad utat engedett neki Jay-Z, és végre egy stúdióalbum keretében megmutathatja a világnak, mit tud.

hirdetés
Újabb információk Rita Ora debütáló albumáról

Rita Ora élő fellépései során új dalokkal is meglepi rajongóit a három eddig megjelent dal mellett. Azonban ahogy telik az idő, egyre több információ szivárog ki albumával kapcsolatban. Eddig a fanatikusok idén szeptember 10-re várhatták a korong debütálását, azonban jó hírrel kecsegtetik a rajongókat, hiszen két héttel korábban, vagyis augusztus 27-én már a boltok polcain lesz a CD.

A dallistát is publikálták már, tehát a megerősített információk szerint biztosan az albumon lesz a How We Do (Party), a R.I.P. (feat. Tinie Tempah), a Hot Right Now és a Been Lying című dal is.

Mint már Rita is elmondta, nem lehet egy stílussal minősíteni az albumot, hiszen igen színes felhozatalra számíthatunk. A közreműködőkről eddig csak annyit közöltek, hogy hallhatunk egy duettet a Roc Nation-csapattól, így számíthatunk arra is, hogy egy Jay-Z-vel közös dal is szerepelni fog az albumon.

A lemezborítót pár nappal ezelőtt már megjelentették, ami mellett az énekesnő megosztotta azt is, miért döntött az ORA cím mellett. Az egyik ok természetesen a vezetékneve, a másik pedig az, hogy hazájában, Koszovóban az időt jelenti. Ezzel is szimbolizálni szeretné, hány évet várt, mire rivaldafénybe került.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek