Starity

Muri Enikő és Horváth Éva vitorlázni tanult

2012. július 09. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyedülálló élményben lehetett része Muri Enikőnek és Horváth Évának, hiszen profi stáb tanította őket vitorlázni. Néhány óra gyakorlás után a szépségek is vízre szálltak és elrajtoltak a balatoni 44. Kékszalag nemzetközi vitorlásversenyen.

hirdetés
Muri Enikő és Horváth Éva vitorlázni tanult
Fotó: Red Lemon

Több mint ötszáz vitorlás állt rajthoz a képzeletbeli startvonalnál a tavon, hogy megmérettessék magukat az idei mezőnyben. Horváth Évának és Muri Enikőnek először nyílt lehetősége arra, hogy kipróbálják a vitorlázást. A hölgyek férfiakat meghazudtoló ügyességgel kormányozták a hajótestet, engedték ki a vitorlákat.

Horváth Éva nagyon örül, amikor itthon kapcsolódhat ki, emellett a hajókhoz már gyermekkora óta különös kapcsolat fűzi. „Gyermekkoromban tiltott volt bármihez is hozzáérni, most azonban mindent kipróbálhattam. Imádtam kormányozni, mert egy óriási hajónak parancsolhattam. Már értem, hogy apukám miért választotta ezt a különös életet. Úgy vettem észre, hogy van tehetségem a vitorlázáshoz. Mondhatjuk, hogy az alma nem esett messze a fájától” – mesélte a műsorvezetőnő.


Fotó: Red Lemon

Muri Enikő most hajózott ki először a Balaton vizére, a Skócia legkedveltebb whiskyje által indított vitorlás csapattagjának lenni olyan volt számára, mint amikor a színházban a függöny mögül nézi, hogyan játszanak társai a porondon. „Már a felkészülés is hihetetlen élmény volt, de a rajthoz foghatót még nem tapasztaltam. Bár a partról is gyönyörű látvány a több száz vitorla, a hajóról érezni igazán azt az energiát és kitartást, ami ezekben a férfiakban van, amikor kihajóznak” – árulta el a rajtról a 2011-es X-Faktor legjobb női hangja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek