Starity

Miley Cyrus felbontotta az eljegyzését?

2012. július 09. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, Miley Cyrusnak jobban meg kell gondolnia, milyen dalokból idéz, hiszen egy Twitteren közölt bejegyzése óta a sajtó azon spekulál, vajon véget vetett-e eljegyzésének.

hirdetés
Miley Cyrus felbontotta az eljegyzését?

Úgy tűnik, a bulvársajtó újságírói nem szeretik, ha a Disney-sztárok magánéletében nincs elég dráma, úgyhogy mindent megtesznek azért, hogy legyen. Nemrég arról cikkeztek, hogy Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata zátonyra futott, most pedig Miley Cyrus egyik tweetje keltette fel a figyelmüket.

A sztár július 8-án tett közzé egy idézetet Twitterén, ami nyers fordításban körülbelül ennyit tesz: „Talán lehettél volna valami, amiben jó vagyok”. Az idézet Tegan and Sara Call It Off című dalának egyik sora, és egyesek szerint Miley rejtjelezve azt akarja üzenni ezzel, hogy véget vetett eljegyzésének Liam Hemsworth színésszel.

Miley május 31-én mondott igent párjának, akivel két éve van együtt, és június 6-án jelentette be hivatalosan eljegyzésének tényét. A hétvégén azonban Miley olyan bejegyzéseket tett közzé Twitterén, ami problémákra utalhat. „Sok minden jár a fejemben. – írta július 7-én, majd később hozzátette: „A boldogság nem a problémák hiánya, hanem a képesség azok megoldására.”

A felbontott eljegyzésról szóló elmélet mindössze két héttel azután látott napvilágot, hogy Liam Hemsworth az Australians in Film Awardson véletlenül házasnak nyilvánította magukat.

Hogy Miley tényleg véget vetett eljegyzésének, vagy csak egyszerűen megosztott egy dalszöveget, ami megtetszett neki, még nem tisztázott, de a sztárnak a jövőben óvatosabban kell tweetelnie, ha nem akar utólag magyarázkodni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek