Starity

Balesetet szenvedett a Trónok harca sztárja

2012. július 10. 11:11   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kit Harington, a Trónok harca egyik főszereplője eddig ismeretlen körülmények között eltörte a bokáját, így nem tud megjelenni pénteken a Comic Con rendezvény keretein belül megtartandó közönségtalálkozón.

hirdetés
Balesetet szenvedett a Trónok harca sztárja

A fiatal, brit színész rajongói nagy csalódottsággal fogadták a hétfői nap folyamán a hírt, miszerint kedvencük egy súlyos sérülés miatt nem tud megjelenni a San Diegóban megrendezendő Comic Conon.

Kit idén két panelen is részt vett volna, hiszen nem csak a Trónok Harca című népszerű HBO-sorozat promótálásánál számítottak volna rá, hanem első mozifilmje, a Silent Hill 2: Revelation 3D című film reklámkampányát is ezen esemény keretein belül kezdik el.

Arra egyelőre nem derült fény, hogy a színésznek hogyan sikerült eltörnie a bokáját, de a sorozat készítői biztosították a rajongókat afelől, hogy Kit nem forgatás közben sérült meg, és hogy ez a Trónok harca harmadik évadának munkálatait semmiben nem befolyásolja. Kit Harington rajongói együttérzésükről és támogatásukról biztosították a színészt és mielőbbi jobbulást kívánnak neki.

Mint korábban már kiderült, a sorozat egy másik szereplője, Lena Headey is lemondta a Comic Conon való szereplést egyéb elfoglaltságok miatt, így az ott megjelenő színészek listája a következőképpen alakul: Alfie Allen, Emilia Clarke, Richard MaddenRose Leslie és Michelle Fairley.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek