Starity

Burgess Benjinek fáj a szakítás

2012. július 10. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Burgess Benji és Radics Gigi nem sokáig alkottak egy párt, ám a fiatal srácnak nagyon fáj a nemrég bekövetkezett szakítás. Zenélni sem tud emiatt. Úgy érzi, számára Gigi volt az igazi szerelem.

hirdetés
Burgess Benjinek fáj a szakítás

A Blikk információi szerint Radics Gigi nem túl szép módját választotta a szakításnak: SMS-ben adta ki párja útját, mert úgy gondolta, most nincs ideje egy kapcsolatra, és most inkább a világhírnévre koncentrál.

Benji úgy gondolja, számára Gigi volt az igazi, és ezért nagyon fáj neki a szakítás.

„A szerelem az egy olyan dolog, hogy könnyű beleesni, de nem tudod egyből, hogy mi az a szerelem. Én azt hittem, hogy megszerettem benne, a Gigiben én saját magamat láttam meg benne. Nem tudok mostanában semmit csinálni, amikor bánatos vagyok, általában zenélek, vagy énekelek, de most nem tudok, engem nagyon megérintett” – mesélte a TV2 műsorában Benji, aki elismerte, hogy tényleg keveset látták egymást, de úgy gondolta, meg tudták volna oldani a távolság okozta problémákat.

Gigi azt kérte volt párjától, hogy egy ideig ne találkozzanak, de Benji szerint ez nehéz kérés, mert együtt játszanak a Caramel-turnén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek