Starity

Barry Watson is csatlakozik a Pletykafészek gárdájához

2012. július 11. 13:01   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barry Watson szerepet kapott a Gossip Girl – A pletykafészekben, ahol Serena új szerelmét fogja alakítani a Gossip Girl befejező, hatodik évadjában.

hirdetés
Barry Watson is csatlakozik a Pletykafészek gárdájához

Az Upper East Side-on egyre több új alak fordul meg. Nemrégiben még Andrea Gabriel hírét hallottuk, mikor fény derült, hogy szerepet kapott a sorozatban, egy dubai üzletasszonyként.

A Hetedik mennyország Matt Camdenje is csatlakozik a Pletykafészek hatodik és egyben utolsó évadjához, ahol Steven Spence, fiatal vállalkozó szerepébe bújva, Serena van der Woodsen újabb szerelmét alakítja majd – erősítette meg a The Hollywood Reporter.

Barry Watson hírnevét a Hetedik Mennyországban szerezte meg, ahol Matt Camden szerepét megkapva világszerte ismert lett. A családi sorozaton kívül még főszereplő lett a Miért pont Brian?-ben, illetve a Nem ér a nevemben.

A Gossip Girl című népszerű sorozat befejező évadja októberben 8-án indul, és tizenegy részt tartalmaz, amely elvarr minden szálat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek