Starity

Két részben érkezik Az éhezők viadala befejező része

2012. július 11. 13:01   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alkonyat és a Harry Potter után Az éhezők viadala fináléja is két részben érkezik majd a mozikba.

hirdetés
Két részben érkezik Az éhezők viadala befejező része

A hihetetlen népszerűségnek örvendő Az éhezők viadala-könyvsorozat négy filmre osztódik majd szét – jelentette be a Lionsgate Films.

Bár a film első folytatása, a Futótűz (Catching Fire) egy filmként érkezik 2013. november 22-én, a harmadik és egyben a trilógia utolsó részét, az A kiválasztottat (Mockingjay) két részre osztotta a stúdió. A befejező rész első epizódját 2014. november 21-én, a másodikat 2015. november 20-án szeretnék bemutatni.

A produkciós cég választása nem véletlenül esett az Amerikai Egyesült Államokban megtartott egyik legnagyobb ünnep, a Hálaadás dátumaira: ezzel szeretnék biztosítani a filmek igencsak jövedelmező bevételét. A hírek szerint pedig a A kiválasztott – 2. rész (Mockingjay Part 2) történelmet írhat, mint a legtávolabbi jövőben tervezett hollywoodi film. Érdekes tervek, tekintve, hogy a Futótűz (Catching Fire) munkálatait még el sem kezdték a készítők.

A filmesek egyébként feltehetőleg a Harry Potter- és az Alkonyat-folytatások sikere miatt döntöttek a két részes finálé mellett, hiszen mindkét sorozat utolsó részét két-két epizódban mutatták be a mozikban. Kérdés azonban, hogy a rajongók hogyan fogadják majd a stúdió pénzhajhász hozzáállását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek