Starity

Kelly Rutherford is „Chair”-nek szurkol

2012. július 11. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már az első évadtól figyelemmel kísérhetjük Chuck és Blair vívódását, de vajon mit terveznek az írók az utolsó évadra? Ez egyelőre hétpecsétes titok, viszont a rajongók mindenképpen Chair-finálét szeretnének, ahogy a színészek többsége is.

hirdetés
Kelly Rutherford is „Chair”-nek szurkol

A hollywoodlife.com riportereinek sikerült elcsípnie a Gossip Girl sztárját, Kelly Rutherfordot a Farewell, My Queen című film premierjén pár nappal ezelőtt, ahol arról faggatták, mi lesz a Bart-Lily-Rufus-szerelmi háromszöggel, illetve arról is beszélt, mit gondol sorozatban örökbe fogadott fia, Chuck és Blair kapcsolatáról.

„Chuck (Ed Westwick) és Blair (Leighton Meester) végül együtt lesz?” – szegezték a kérdést a 43 éves színésznőnek. „Oh, istenem, annyira remélem... nagyon aranyosak együtt. Ők egyfajta ikonikus páros” – felelte.

Ezt követően saját karakterének magánéletére terelődött a szó. Hogy vajon Bart hirtelen felbukkanása után Lily ki mellett is dönt: „Ez a rendezéstől függ, hogy ők milyen irányba akarják vinni a cselekményszálat, és mik a terveik Barttal” – zárta a rövid interjút.


Kelly Rutherford a Farewell, My Queen vetítésén, New Yorkban

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek