Starity

Robert Pattinson és Andrew Garfield ki nem állhatják egymást

2012. július 12. 20:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nemrég megjelent hír szerint az Alkonyat-filmek vámpírja és az új Pókember-mozi sztárja eléggé rivalizál egymással.

hirdetés
Robert Pattinson és Andrew Garfield ki nem állhatják egymást

Már hallhattunk sok sztár vs. sztár párbajról az évek során, ám ezeknek a rivalizálásoknak általában a női hírességek voltak az alanyai. De mint kiderült, a férfiakat sem kell félteni. Erre a legjobb példa a nemrég kialakult ellentét Andrew Garfield és Robert Pattinson között, ami a pletykák szerint egyre jobban csak fokozódik, és állítólagos elindítója a Csodálatos Pókember című film főszereplője volt.

„Az az igazság, hogy Andrew ki nem állhatja Robot. Andrew utálja, hogy mindketten ugyanabba a kategóriába tartoznak, mert angolok és a koruk is hasonló." – nyilatkozta egy forrás az Us Weeklynek.

A bennfentes szerint Robert is hasonlóan érez színésztársa iránt, amit be is bizonyított közös barátjuk, Kevin Turen esküvőjén június 23-án, a forrás szerint ugyanis tisztán látszott rajtuk, hogy direkt nagy ívben kerülik a másikat, tehát egyértelműen megállapítható a rivalizálás és a karrierféltés kettőjük között.

Egy másik informátor szerint ez csak egészséges versengés Hollywoodban, ami miatt bizonyára a későbbiekben megpróbálják majd egymás elől lenyúlni a szerepeket.

Nem tudjuk, hogyan folytatódik tovább az Andrew-Robert párbaj, de reméljük hogy egyiküknek sem megy a karrierje rovására a nagy versengés.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek