Starity

Megjelent az Oz: The Great and Powerful első előzetese

2012. július 13. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Comic-Con adott helyszínt az Oz: The Great and Powerful első előzetese világpremierjének. A közönség el volt ragadtatva a klipben bemutatott látványtól.

hirdetés
Megjelent az Oz: The Great and Powerful első előzetese

A Disney a múlt héten az első posztert hozta nyilvánosságra, tegnap pedig a Comic-Conon az első előzetest is bemutatták a helyszínen az érdeklődőknek.

A film L. Frank Baum 1900-ban megjelent regényén alapul, és az 1939-es Óz, a csodák csodájának előzményeit fogja bemutatni James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams, Zach Braff és Rachel Weisz főszereplésével.

A találkozó során a rendező Sam Raimi elmondta, hogy filmjében Oz eredetéről szeretett volna mesélni, és arról, hogyan vált hatalmas és befolyásos varázslóvá.

A film egyes elemeiben emléket állított az 1939-es klasszikusnak is, például azzal, hogy a Kansasban játszódó jelenetek ugyanúgy fekete-fehérben láthatóak, mint a nagy sikerű Óz, a csodák csodájában. A legnagyobb sikert a film látványtervezése aratta, közönség egyhangúan szuperlatívuszokban beszélt a klipben látottakról.

A filmet 2013. március 8-án fogják bemutatni Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek