Starity

Demi Moore-t elhagyták a gyermekei

2012. július 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Scout, Rumer, és Tallulah, Demi Moore három gyermeke képtelen volt továbbra is elviselni anyjuk érzelmi kitöréseit, kontrolálhatatlan viselkedését. Hetek óta nem keresik a kapcsolatot a színésznővel.

hirdetés
Demi Moore-t elhagyták a gyermekei

Demi Moore teljesen maga alatt van, hiszen mégiscsak a saját gyermekeiről van szó. Nem reagálnak az e-mailekre, SMS-ekre, sőt a telefont sem veszik fel. Állításuk szerint egészen addig nem hajlandóak újra beszélni az édesanyjukkal, amíg az nem változtat a viselkedékén.

„A lányok mindennemű kapcsolatot megszakítottak Demivel, ő pedig teljesen ki van borulva emiatt. Visszatért a munkához, és egyben megpróbálja összeszedni magát, de sajnos nagyon nehéz időket él meg most”nyilatkozott a családi drámáról egy rokon.

Demi Moore nemrég egy hónapot töltött egy rehabilitációs intézetben, ahová súlyos étkezési zavarok és gyógyszerfüggőség miatt került be. A színésznő magánéleti problémái a házasságának megromlása után kezdődtek, hogy mikor jön rendbe az élete, azt egyelőre nem lehet tudni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek