Starity

A Girls’ Generation felkerül a borítékok hátuljára

2012. július 15. 13:01   |   Szerző: FruFruChan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai posta elárulta, hogy a „Girls’ Generation My Own Stamps” lesz az első olyan bélyegkollekció az országban, ami hírességeket ábrázol.

hirdetés
A Girls’ Generation felkerül a borítékok hátuljára

A „matricák” a lánybanda fennállásának 5. évfordulója alkalmából készülnek el. 14 különböző darabot terveztek, s elsősorban a „The Boys” képeit fogják felhasználni a lányok aláírásaival díszítve, de megjelennek a „Gee”, az „Oh!” és más lemezek borítói is rajtuk.

„A Girls’ Generationt ábrázoló bélyegek nagyban hozzá fognak járulni a bélyegkultúrához” – nyilatkozta Kim Taewan, a posta egyik hivatalnoka.

A bélyegek ára 20 000 won lesz, ami körülbelül 4100 Forintot jelent – bár a lakosok szerint ez túl drága egy normálishoz képest. A Koreai Köztársaságban összesen 51 postán lehet majd megvásárolni, augusztus elejétől. Egy koreai bélyeggyűjtői-kiállításon pedig meg is lehet tekinteni őket, augusztus 9-től 13-áig, a Coex földalatti bevásárlóközpontban, ami Szöulban található.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek