Starity

Blake Lively és Ryan Reynolds titokban házasodtak össze?

2012. július 15. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake és Ryan kapcsolata biztos alapokon nyugszik, ezt hivatott alátámasztani egy rendőrségi jelentés is, amely július 8-án készült.

hirdetés
Blake Lively és Ryan Reynolds titokban házasodtak össze?

Ryan Reynoldsott július 8-án egy paparazzó követte, erről készült rendőrségi jelentés a New York állambeli Bedford utcáin. A kiküldött járőr a sztárt nem egyedül találta kocsijában, a hölgyet, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, pedig a színész feleségeként írja le, nem is egyszer.

A bedfordi rendőrség nem válaszol az újságírók kérdéseire, így tehát a sztárpáros tudná megerősíteni vagy cáfolni az információt, miszerint egybekeltek-e, vagy sem. Minden esetre gyanús, vajon kit venne feleségül Ryan, ha nem azt a nőt, akivel már hónapok óta ápol párkapcsolatot?

Ebben a részletben azt írja le a járőr, hogy amikor kiérkezett a helyszínre, akkor Ryan és felesége azt mondták, az autó amely követte őket már a házuk előtt is ott állt. Korábban már írtunk róla, hogy Ryan vásárolt egy Blake-kel közös házat, így egyre inkább arra enged következtetni a dolog, hogy Miss Lively-t vette el a színész.

Két részlet a járőr által írt jelentésből, amelyben a hölgyet feleségként írja le

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek