Starity

Aretha Franklin az American Idolban akar zsűrizni

2012. július 15. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez és Steven Tyler távozott az American Idol zsűrijéből, a Soul királynője, Aretha Franklin viszont bejelentette, szívesen ülne egyikük székébe.

hirdetés
Aretha Franklin az American Idolban akar zsűrizni

Jennifer Lopez alig néhány napja jelentette be, hogy nem tér vissza az American Idol következő évadába, és már Steven Tyler is jelezte, távozik a zsűriből.

A helyükre már akartak komoly és kevésbé komoly jelöltek, ám most maga a soul nagyasszonya, Aretha Franklin jelentette be, hogy érdekelné az egyik kiadó hely a tehetségkutató zsűrijében.

A tizennyolcszoros Grammy-díjas énekesnő egyértelműen a legnagyobb névvel és szakmai tapasztalattal rendelkező személy, aki eddig szóba jött Steven Tyler és Jennifer Lopez cseréjeként. A Fox és a műsor készítője, a Freemantle Media egyelőre még nem reagált a legendás énekesnő emailjére.

Kérdés, hogy a készítők mit fognak lépni, hiszen nézettség szempontjából a fiatalabb generáció igényeit lenne érdemes szem előtt tartani, őket pedig inkább Miley Cyrus és Adam Lambert vonzanák a képernyők elé. Az mindenesetre biztos, hogy ha Aretha Franklint leszerződtetik a műsorba, az igazi minőségi ugrás lesz a tehetségkutató műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek