Starity

Hamarosan lekapcsolhatják Usher mostohafiát a gépekről

2012. július 16. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel ezelőtt érte súlyos baleset az énekes mostohafiát, azóta pedig gépek tartják életben. A fiú állapota nem javul, a biztosító pedig nem akar tovább fizetni, így nagy rá az esély, hogy hamarosan lekapcsolják a gépekről az agyhalott kisfiút.

hirdetés
Hamarosan lekapcsolhatják Usher mostohafiát a gépekről

Egy hete számoltunk be arról, hogy Usher mostohafia, a 11 éves Kyle Glover a barátaival az atlantai Lake Lanieren jet-skizett, amikor baleset érte őt. A másik jet-ski, ami nekiütközött, olyan rosszul találta el a fiú fejét, hogy az rögtön kómába esett, és az orvosok megállapították nála az agyhalált.

A kisfiút már csak a gépek tartják életben, ám a TMZ értesülései szerint a későbbiekben erre sem lesz lehetőség, ugyanis a biztosító már világossá tette a család számára, hogy nekik is megterhelő fizetni az iszonyatosan magas kórházi költségeket, így hamarosan – bár még nincs konkrét időpont – abbahagyják a kezelés finanszírozását.

A biztosító azért is sürgeti ezt a megoldást, mert a kis Kyle állapota egyáltalán nem javul, az agyhalál már egy olyan kritikus pont, ahonnét nagyon ritkán van visszaút. Az orvosok semmi biztatót nem tudnak mondani, de a TMZ forrásai szerint édesanyja, Tameka Foster még mindig reménykedik a felépülésben, és bízik abban, hogy valami csoda folytán fia túléli ezt a szörnyű tragédiát.

Ugyan Usher mindenben támogatja volt feleségét és mostohafiát, hiszen éjjel-nappal a kórházban van, de külföldi lapértesülések szerint már kijelentette, hogy nem vállalja át a biztosítótól a költségeket, valamint Tameka sem látja őt életképes pénzügyi lehetőségnek.

Nem tudjuk, mi lesz a kis Kyle-lal, de az orvosok állításai és a körülmények alapján nem sok jóra számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek