Starity

Selena Gomez és Justin Bieber: szó sincs szakításról

2012. július 17. 12:12   |   Szerző: kyrah62

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég a sajtó kivesézte a fitala pár kapcsolatát, az egyik pillanatban Selena és Justin gyerekvállalásáról írtak, a másikban a közelgő szakítást hangoztatták. Most kiderült, hogy a tinisztárok nem szándékoznak szakítani, sőt nagyon is boldogok együtt.

hirdetés
Selena Gomez és Justin Bieber: szó sincs szakításról

Selena Gomez és Justin Bieber jelenleg Melbourne-ben, Ausztráliában tartózkodnak, ahol szemtanúk szerint egy igen romantikus estét töltöttek együtt. Ráadásuk még alkoholt is ittak.

A HollywoodLife szemtanúi szerint Justin és Selena kiszúrtak egy vízparti éttermet, a Stokehouse Restaurantot július 14-én, ahol további 14 emberrel vacsoráztak este 9-től 11-ig.

„Mindannyian jól érezték magukat – mondta egy szemtanú. – Justin és Selena nevettek és viccelődtek egymással.”

A boldog pár fél tizenkettőkor hagyta el a helyet néhány baráttal és együtt mentek a Hotel Barklyba. Ott beültek egy bár sarkába és vodkás koktélt és sört rendeltek – természetesen legálisan, hiszen ott csak 18 életévet kell betölteni az alkoholfogysztáshoz.


Justin és Selena Melbourne-ben

Az asztalnál ültek és csókolóztak – mondja egy bennfentes. – Justin sört rendelt, Selena pedig vodkás koktélokat. Fogták egymás kezét, látszott rajtuk, hogy egy boldog pár.”

A forrás azt mondta, hogy kevesebb, mint egy órát maradtak, mielőtt visszemnetek az Olsen Hotelbe.

Ennek alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy Selena és Justin között minden rendben van és egyenlőre nem szándékoznak szakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek