Starity

Miley Cyrus testvérét rohammentővel szállították a sürgősségire

2012. július 16. 20:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus öccse, Braison csak a gyors orvosi beavatkozásnak köszönheti, hogy nem vérzett el – életveszélyben volt.

hirdetés
Miley Cyrus testvérét rohammentővel szállították a sürgősségire

A Cyrus család tagjai mostanában egymásnak adogatják a kilincset a Los Angeles-i St. Joseph sürgősségi osztályán. Pár hónapja ugyanis Miley Cyrust is ide szállították, mikor egy konyhai baleset következtében össze kellett varrni az ujját. Most öccse, Braison is bekerült a klinikára, azonban az ő helyzete sokkal súlyosabb volt, mint nővéréjé.

Braisont július 15-én rohammentővel vitték a kórházba, miután alvás közben hirtelen nagy mennyiségű vér kezdett folyni szájából és orrából. A mentősök és az orvosok egyaránt tanácstalanok voltak, hogy mi okozza a problémát, azt azonban tudták, ha nem cselekednek gyorsan, a fiú egyhamar elvérzik. Végül kiderült, hogy a vérzést egy sérült artéria okozza, így a 18 éves zenészt azonnal műteni kellett, aki már így is több mint egy liter vért vesztett.

Végül sikerült rendbe hozni Braison artériáját egy kockázatos műtét során, majd még egy napig benntartották megfigyelésre, és pótolták a vérveszteségét, infúziókat kapott és végig figyelték életjeleit. A fiú most már otthon van, és twitteren keresztül köszönte meg az orvosoknak a segítséget, azonban hozzátette, fél, hogy az eset megismétlődik.

„Köszönöm mindenkinek a twitteres jókívánságokat. Teljesen újjá éledtem tőlük. Remek emberek vagytok. Köszönöm, hogy nem szartatok le! Hosszú történet, hogy mi történt. A lényeg, hogy múlt héten kivették a mandulámat, és nem vagyok benne biztos, hogy hogyan, de megsértették az egyik artériámat, ami most kinyílt, és nagyon vérzett. De most már rendben van, hála a remek orvosoknak. Ez volt életem legfélelmetesebb napja, és azóta sem merek aludni, mert félek, hogy újra megismétlődik” – csiripelte a fiú.

Braison július 15-én a kórházban

Billy Ray Cyrus, Braison édesapja sem hagyhatta szó nélkül az esetet. Ő is Twitteren fejezte ki háláját, hogy fia megmenekült, és még egy képet is posztolt arról, hogy festett a fia – aki edénybe folyatta saját vérét –, amikor beszállították. „Minden rendben van, és már itthon fekszik, de Braison nagyon vérzett. Köszönöm Istennek, a kiváló orvosoknak, nővéreknek és egyéb alkalmazottaknak a Providence Saint Joseph kórházban, akik lehetővé tették, hogy a fiam hazatérhessen. Rettentő félelmetes és vad 24 óra van mögöttünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek