Starity

Baronits Gábor szerelme a jeget is felolvasztotta

2012. július 17. 12:12   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy ismert embert látogatott el a Balaton partjára és engedett az édes koktélok csábításának. Baronits Gábor és párja, Alexandra, Dukai Regina és Puskás Peti a fülledt városi hőséget maguk mögött hagyva meg sem álltak Zamárdiig, hogy a forróságtól jócskán eltávolodva, egy sor jeges kalandban bizonyíthassák ügyességüket, a Finlandia nagy gyümölcshorgászattal egybekötött koktélversenyén.

hirdetés
Baronits Gábor szerelme a jeget is felolvasztotta
Fotó: Red Lemon

Sztárjaiknak a Balaton Soundon különleges jeges kalandban volt része. Baronits Gábor és gyönyörű barátnője a Dukai Regina és Puskás Peti alkotta csapattal mérték össze ügyességüket. A nem mindennapi mókázás előtt a hírességek jégfaragással hűtötték le magukat, hogy aztán teljes erőbedobással kezdhessenek neki a versenyfeladatoknak. Hazánk legeredményesebb jégszobrászának, M. Tóth Zsoltnak irányításával faragtak ki egy hatalmas, színes jégszobrot, megformázva a finn vodka emblematikus állatának, a rénszarvasnak agancsát. Sztárjaink élvezettel kontárkodtak bele ebbe a művészetbe.

Az első fordulóban egy átlátszó, jéggel teli medencéből kellett kihalászniuk a híres finn ital öt ízének gyümölcseit.

„Kiderült, hogy akárcsak az életben, a játékok során is remek párost alkottunk kedvesemmel. Már az első feladatot megnyertük, a gyümölcsöket idő előtt sikerült kipecáznunk a vizes-jeges medencéből. Ezután következett a koktélkeverés, amely szintén ismerős terep volt számunkra. Otthon is gyakran készítünk koktélokat, a párom nagyon magabiztosan mozog a konyhában. Fekete ribizlis kreációnk az újságírókból álló zsűrit is meggyőzte, így a végső győzelmet is sikerült bezsebelnünk” – mondta lelkendezve Baronits Gábor, a Jóban Rosszban szívtiprója.

hirdetés


Fotó: Red Lemon

Az ellenfél csapat tagjai annak ellenére, hogy mindkét versenyszámban alulmaradtak, csöppet sem búslakodtak.

„Imádom a nyári fesztiválokat, ilyenkor mindig úgy érzem, mintha egy picit más világba csöppentem volna. Jó egy kicsit kiszabadulni a nagyvárosi pörgésből és önfeledten szórakozva, barátokkal eltölteni néhány órát” – vallja Dukai Regina, aki természetesen a legújabb, fesztiválhangulatot idéző kollekciójának egyik darabjában érkezett a helyszínre, barátnői társaságában.


Fotó: Red Lemon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek