Starity

Demi Lovato még mindig partizik

2012. július 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato keményen dolgozik azért, hogy visszaszerezze a rajongók bizalmát, ám úgy tűnik, a régi szokásairól nehezen mond le.

hirdetés
Demi Lovato még mindig partizik

Demi Lovato igyekszik egyenesbe jönni, mióta résztvett egy rehabilitációs kezelésen, ám úgy tűnik, mindig akad valaki, aki megnehezíti a dolgát. Korábban egy volt osztálytársnője vádolta meg azzal, hogy az iskolai bántalmazások ellen felszólaló Demi pokollá tette az életét a középiskolában, majd egy állítólagos volt zenésztárs tálalt ki a világhálón Demi viselt dolgairól, igaz, ő azóta bölcsen törölte a vádjait.

Most a Radaronline jelentette, hogy tudomásuk szerint az énekesnő még mindig nem állt le a vad, partizó életmóddal annak ellenére, hogy a nyilvánosság előtt józannak vallja magát. Mindössze annyi változás történt az énekesnő életmódjában, hogy távol tartja a paparazzókat a buliktól, és kizárólag a legmegbízhatóbb barátaival jár el. Egy másik forrás szerint a sztár már nem annyira meggondolatlan, ha szórakozásról van szó, mint korábban.

Ennek fényében érdekes, hogy pont Demi volt az, aki nemtetszését fejezte ki egy Észak-karolinai rapduóval kapcsolatban az X Factor meghallgatásán, akik drogokról énekeltek a műsor meghallgatásán. A forrás szerint az énekesnő nagyon izgatott a X Factor mentori munkája miatt, és szeretné a televíziós szereplést arra is használni, hogy tiszta imidzsét promotálja a nyilvánosság előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek