Starity

Új illatot dobott piacra Shakira

2012. július 18. 16:04   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb illatot tudhat magáénak a kolumbiai énekesnő, ugyanis nemrég megérkezett második parfümje, amit a sivatagok és Marokkó ihletett.

hirdetés
Új illatot dobott piacra Shakira

Ugyan Komulmbia büszkesége, Shakira zenei téren is mindig szolgál valami újjal, azonban mostanság leginkább Gerard Piquével való kapcsolatukkal kerülnek az újságok oldalaira, mivel nemrég felröppent az a pletyka, miszerint az énekesnő babát vár, azonban nem sokkal ezután édesapja már cáfolta is a hírt.

Most azonban sikerült más irányba terelnie az érdeklődést, mivel a napokban dobta piacra legújabb illatát, ami az Elixir by Shakira nevet kapta.

A parfüm egy erős, egzotikus illatot képvisel, amit a sivatagok és Marokkó ihletett, összetevői pedig a narancsvirág, friss fehér bors, frézia, babarózsa, cukornád, cédrusfa és a meleg borostyán. Tehát az illat erőteljes, érzéki és nőies – olyan, mint Shakira.

Azt még nem tudni, mikor érkezik meg hozzánk is a parfüm, az Egyesült Államokban is eddig még csak két helyen, a Kohl’sban és a Searsben árulják, kiszereléstől függően 29-36 dollárig terjedő árakon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek