Starity

Rachel Reinert: „Inspiráló volt Taylor Swifttel turnézni”

2012. július 18. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rachel Reinert, a Gloriana énekesnője a napokban egy interjúban többek között arról beszélt, hogy milyen csodálatos volt Taylor Swifttel egy színpadon állni.

hirdetés
Rachel Reinert: „Inspiráló volt Taylor Swifttel turnézni”

A Gloriana együttes nagy színpadi tapasztalatot szerzett, mikor Taylor Swift felkérte a csapat tagjait, hogy legyenek a Fearless nevezetű turnéjának előzenekara.

A country, rock és pop elemeit ötvöző Gloriana manapság már saját koncerteket ad, de a mai napig szívesen gondolnak azokra az időkre. Rachel Reinert nemrég egy interjúban ki is emelte, hogy milyen nagy élmény volt Taylor Swifttel turnézni:

„Hatalmas lehetőség volt számunkra. Ez volt az első nagy turné, amin felléphettünk és egyszerűen csodálatos volt. Olyan sok rajongóval találkoztunk. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen nagy lehetőséget kaptunk. Annyira inspiráló volt Taylor Swifttel turnézni” – mondta Rachel.

A Gloriana egyébként Taylor Swift mellett Kellie Pickler és LeAnn Rimes előzenekaraként is fellépett már. Új albumuk pedig még ebben a hónapban a lemezboltok polcaira kerül A Thousand Miles Left Behind címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek