Starity

Adam Levine Mary J. Blige tanácsait követi

2012. július 18. 16:04   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Levine amellett, hogy tagja és frontembere a Maroon 5 nevű amerikai együttesnek, a The Voice nevű tehetségkutató állandó zsűrije is.

hirdetés
Adam Levine Mary J. Blige tanácsait követi

A The Voice kapcsán kapott tanácsot a szupersztár Mary J. Blige-tól. Pontosabban nem is Adam, hanem csapata, ugyanis Mary nekik fog besegíteni a közelgő harmadik évadban, hiszen tanácsadójukként lesz jelen minden élő show-ban.

Adam ekképpen áradozott a művésznőről: „Mindig is hatalmas rajongója voltam! Szóval ez nagyszerű lehetőség, és nagyon örülök, hogy ő veszi kezelésbe a csapatomat!”

Mary és Adam más el is kezdték a közös munkát, amiről az énekesnő így nyilatkozott: „Adam bámulatos ember! Nagyon boldog vagyok, hogy vele és a csapatával dolgozhatok!”

Blige nem az egyetlen, aki megjelenik segítőként a harmadik évadban. Blake Shelton csapatát az énekes Michael Buble segíti majd. Azt viszont egyelőre homály fedi, hogy Christina Aguilera és Cee Lo Green segítője ki lesz, de a két már nyilvánosságra kerülő név alapján biztosak vagyunk benne, hogy szintén nagy nevek állnak majd be közéjük.

A The Voice harmadik évada szeptember 10-én rajtol az NBC csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek